1 Mart 2017 Çarşamba
SAÇ KAVURMA
Malzemeler:
500 gr dana kuş başı
2 adet orta boy kuru soğan
1 adet kırmızı biber
2 adet yeşil sivri biber
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
Yapılışı:
Kuş başı doğranmış etleri sıvı yağı ile birlikte saça alalım etler suyunu çekene kadar iyice kavuralım.Daha sonra jülyen şeklinde doğranmış soğanı ve biberleri ekleyelim ve kavurmaya devam edelim.En son tuz,pul biber ve kara biberi ekledikten sonra karıştırıp altını kapatalım ve servise sunalım.Afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder