HAMURU İÇİN MALZEMELER:
125 GR MARGARİN
2 ADET YUMURTA
1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 PAKET VANİLYA
1 ÇAY BARDAĞI TOZ ŞEKER
ALDIĞI KADAR UN.(KULAK MEMESİ KIVAMINDA)
İÇ MALZEMESİ:
3-4 ADET TATLI ELMA
5 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
TARÇIN İSTEGE GÖRE ÇEVİZ
HAMURU YOĞURDUKTAN SONRA UFAK BEZELER HALİNE GETİRİN İÇERİSİNİ TAVADA KAVURDUĞUNUZ ELMALARDAN 1 TATLI KAŞIĞI EKLEYEREK ŞEKİL VERİNİZ.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder